Ahoj, mám 8. měs. kluka a stále kojím, mlíko z druhého prsu neodtéká, ale tryská....Používám plenku, která ráno po tom nočním kojení opravdu zapáchá, ale jsem ráda, že mi stačí už jen ta 1 plenka, kterou ráno hodím do špinavého prádla. Donedávna mi prsa i přes krátky spánek vytekla a já ráno co ráno převlíkala celé postele - to byl děs. No a k přebalování, na noc dávám malému Pamprsku a ta mu vdrží bez přebalení těch 9-11 hodin a prdelku opravdu opruzenou nemá. Přes den ho balím do bavlněných plen a 2x denně mu prdelku myji pod tekoucí vodou a pak ho nechám vyvětrat bez plínek - to jsou části dne, které přímo miluje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.