Luc-Luc, neexistuje hlupejsi postoj, nez bezmezne verit odbornikum, a stav totalitniho CR to mnohonasobne predvedl, kam az muze dovest vlada nekontrolovane technokraticke nomenklatury, ze? A co se stava s lidskymi pravami. Co se tyka dr. Koutskeho, ja proti nemu nic nemam, jen mne zajimal jeho pohled na praxi svych zahranicnich kolegu, a jeho odpovedi mne doposud nepresvedcili. To je vse.
Tady se nebavime o tom, jestli nastrih boli, to ze normalne neboli, jsem se dozvedela z literatury o prirozenym porodu. Nevzpominam se aby mi bolelo siti. Nejak jsem to nevnimala. Po nastrihu mam trvaly nasledek: obcas krvacejici hemoroid, ktery se vytvoril v oblasti stehu. Nezalezi to od stravy, totiz ani tehotenstvi zacpou jsem netrpela, zdrave jist umim. Zajmave je to, ze ani jednoho meho CESKEHO gynekologa nikdy nezajimalo.
Ja nejsem hystericka, jsem jen inteligentni. Asi mame take jine pojeti suverenity a sebeucty: pokud ti nevadi, ze na tebe nekdo provadi postupy, kteri muze tebe nebo tvemu diteti ublizit, tak mne to vadi. A v tom je asi zasdni rozdil.
Předchozí