Luc-luc, já teda bezmezně nedůvěřuju nikomu. Že se nástřih nakonec nějak zahojí, to je fakt. Ale nic to nevypovídá o tom, jestli to bylo nutné. Vidělas někdy matku po porodu bez nástřihu? Já jsem jen tiše záviděla. Seděla na posteli na turka a kojila. Mezitím pořád poskakovala a někde poletovala. Prostě jí nic nebylo. Moje babička rodila třikrát doma. S porodní bábou a bez nástřihu. Po čtvrté jela do porodnice. Lékař vzal do ruky nůžky a babička mu řekla: ale já jsem rodila třikrát bez stříhání. Doktor byl asi fajn, tak nůžky odložil a stříhání se nekonalo, ani natržení. Bylo to v roce 1966.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.