Já jsem teda ještě nerodila, ale maliník už jsem popíjela. Jeden léčitel mi ho poradil jako prostředek proti lehkým depresím. A mně to opravdu pomáhalo, deprese zvolna odplynuly :) Takže před porodem se k malíníku určitě ráda vrátím. Když už nebude mít žádný vliv na porodní cesty, tak budu aspoň v pohodě. A to má na průběh porodu taky dost velký vliv :)
Ono to opravdu nemusí pomoct každému, každý lék působí individuálně, prakticky neexistuje lék, který zabere všem stejně, ale za vyzkoušení to rozhodně stojí (pokud jde o to malinové listí), protože když už náhodou nepomůže, tak vám aspoň nic neudělá... A chutná to docela dobře :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.