Souhlasím s Mortadelou. A jako technoložka potravin nevidím důvod, proč se mlékem neustále tak straší. Myslím, že pokud kritizovat něco, tak konkrétně - např. mléko zahleňuje, nebo jsou lidé alergičtí na mléčnou složku či i procento lidí, kteří nedokážou zpracovat mléčnou bílkovinu. Ale proč například nekonzumovat zakysané mléčné výrobky, pokud jsme zdraví, chutnají nám a žádnou z poruch příjmu mléka netrpíme? atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.