| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Návrat do práce aneb štafetu přebírá tatínek

Cairo,
to je to, co jsem psala včera - proč je potřeba vařit svíčkovou? Proč je potřeba péct? Tím ti to neberu, jestli tě to baví a naplňuje, tak to samozřejmě dělej, ale mě osobně by ani nehlo:-), a není to tím, že jsem chlap:-))). Prostě máme jinou představu o tom, co je "potřeba". Ze začátku jsem taky měla takovou tu obsesi "dej mu TOHLE bodyčko, namaž ho TOUHLE mastičkou", ale pak mi začalo připadat, že je to ode mě mírně řečeno přezíravý postoj, jakože "já na to mám patent a ty budeš dělat, co řeknu". Takže jsem se postupně dopracovala k přístupu, že pokud to dítě ve zdraví přežije a zachováme přibližně stejnou úroveň hygieny jako před manželovým odchodem na RD, je všechno v nejlepším pořádku:-).

Kubula (včera ještě Hanka71 :-) )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.