Dobrý den mílé kolegině.
Jsem na tom podobně jako vy jen s malím rozdílem a tak jsem se rozhodla přidat do diskuze a možná se mi i tímto povede sehnat to co potřebuji což je paní na hlídání za rozumné peníze. Tak abych začala, jsem taky matka dvou dětí 7 let syn, 2 roky dcera, ale k tomu rozvedená samoživitelka. Z přídavků na děti a sociálních příplatků co pobírám sotva zaplatím byt a jídlo na půl měsíce a tak si musím různě půjčovat a tok jak známo nikam nevede. Tak jsem si začala hledat práci a i ta by se našla na směný provoz raní a odpolední. Ale teď mi někdo poradte kam mám dát děti. Dceru, když dám do jeslí( a tam mě jí navíc ani nevezmou mají plno), ale i tak bude stále nemocná a já stejně budu doma. A dál kam jí dám, když budu na odpolední a kam dám syna nechám ho samotného, až příje ze školy, až do 9 hodin, ptám se kdo sním udělá úkoly. Babičky pochopitelně nemám jsou ještě v produktivním věku a nemůžou si dovolit přijít o práci. Rozvedená jsem proto, že z mého inteligentního a pohledného muže se vyklubal podvodník který si oblíbil život na hraně zákona a když mi přišel exekutor vystěhovat byt, nic jiného než rozvod mi nezbil, alimenty si zkuste dostat z člověka, který dluží kam se podívá a stále nepracuje. Tak a teď se ptám co má taková ženská dělat. Našel by se někdo kdo by mi pomohl?
Předchozí