Víš, Kocíku, každý si z množství informací kolem sebe vybírá to co mu tak nějak přijde optimální. Já bych mohla zase citovat jiné významné profesory, kteří říkají opak toho co Tebou jmenovaný příklad (a je jich asi i víc). Nicméně vzhledem k tomu, že se pohybuju v oboru a dám na fakta a ne na "pocit přirozenosti", tak to prostě vidím jinak.
Kupříkladu si vezmi pochody, které probíhají v lidském trávicím traktu když něco sníme. Veškeré DNA a podobné se rozloží na jednodušší části a je nám pak úplně jedno, jestli byl v sóji jeden vložený gen, protože z něj máme jenom stavební prvky stejné jako ze všech genů ostatních. Bílkoviny se rozloží na aminokyseliny. To, jestli byla potrava GMO nebo ne-GMO, lidské tělo objektivně nepozná; stavební prvky jsou všechny přirozené a stráví se to stejně. Žádná "zmutovaná rezidua" tam nezůstanou, člověku to neublíží (ostatně jak sama říkáš, nemůže se skřížit rostlina s živočichem, tím méně když ji živočich prostě sežere).
Předchozí