Vando, nezlob se na mne, ale momentalne muj muz uz paty den odklizi od rana do vecera snih - nezameta chodnicek 1x1m, ale odklizi snih, abychom se dostaly k autu , ke kralikum, ke slipicim, s detmi ven.... hrubym odhadem ma jen prijezdovka ke garazi 20x6m.. + ostatni cesticky..
Delala jsem to jeden den, a opravdu radsi budu kysnout u te plotny.
Ono je taky rozdil, bydlet ve RD v podhuri a v panelaku.. (tim Te nechci nijak urrazit, ani nevim, kde bydlis Ty...)
Letos jsme plot opravovali 3x - 1x kamion, 1x padly smrk, 1x osobak... tedy vlastne od leta, za letosek zatim jen 1x (ale je teprve leden), mmch barak a zahrada jsou rozlohove na 6ti stavebnich parcelach..
Stromy se prostrihavaji kazdy rok...Ale kolem baraku je i spousta jine prace... posekat travu - ususit seno, narezat drivi, nasekat ho... Topit, tahat drivi ze dvora domu ke kotli ... (a ze to je celkem naloz :-))
K praci venku se pocita i pece o slepice a kraliky - coz obnasi, vstat brzy rano a jit je pustit a nezapomenout je vecer v pyzamu od televize dojit zavrit (mozna to neni prace, ale mne to treba vadi vic, jak upect buchtu kazdy vidi pohodli v necem jinem)
a neboj nic, taky vezmu hrabe do ruky a on naopak skrabku na brambory - ale neumim se holt ohanet motorovkou a on neumi tu svickovou - kazdej chvilku taha pilku :-D
Předchozí