Jarko,
Na tu tvoji druhou otazku nemuzu ti odpovedet, ja jsem prave ten typ poradkyne, ktera mela v tomhle zcela bezproblemove a spontanne rozvijejici se dite, a navic vubec se v tom nevyznam:-). Bych nezasahovala do diskusi jestli bych nahodou v komentarich neprecetla radu, ktera se mi zdala drsna a pak jsem precetla na jaky pribeh tahle reakce byla.
Co se tyka toho vodeni, nevim odkud jste s Lizou vycucly, ze Darina svoje dite vlaci s rukou na horu. Totiz myslim netahat dite, ktera chodit pouze zacina, nenacvicoval chuzi se zadnou pomuckou patri do zakladnich rad, kterou snad Darina jako zdravotnice cetla. Podat ruku jako oporu v jeho urovni (ale nevlect) je prece neco jineho. Darina zformulovala problem zcela jasne: jeji dite nikdy nelezlo, a ted uz skoro chodi. Musi nutne lezt? Nejsem odbornice, ale znam zdrave deti, kteri v zivote nelezli. Konsultace s odbornikem se hodi uz jen pro klid matky ( a aby nekoukala na sveho potomka zklamana a znepokojena a nenasledovala kazdou pitomou radu na internetu:-)), ale prece clovek musi to dite a tu matku videt, aby vedel jak to s nima vypada:-)!
Předchozí