Článek jsem sice nečetla, ale přesto cítím potřebu napsat vlastní zkušenost. Dcera se poměrně brzo začla koulet a dlouho si s tím vystačila. Ale na 8 měsících začla už výrazně zaostávat. Začly jsme rehabilitovat. Po týdnu dcera řvala už jen jakmile jsem ji začla svlékat. Nicméně jsme vytrvaly. Cvičili jsme do roka. Na kontrole roční dcera už lezla a neuroložce se to zdálo natolik dobré že nám ukončila rehabilitace, že prej se to už "rozběhne" samo. Kontrola byla za 2 měsíce. Po dvou měsících dcera sice stál ještě lezla ale místo aby to bylo lepší bylo to horší. Neuroložka nechala udělat všechny možný testy z krve. Zjistili mononukleozu a protilátky proti svalové hmotě (říkali přesný název ale ten si nepamatuji). Ale paní neuroložce se zdáli natolik nízké hodnoty že to tím prý být nemůže. Takže nás objednala na týden do prahy Motola. to už nám byl rok a půl (výsledky trvaly 2 měsíce a další 2 měsíce trvalo objednání na dětskou neurologii v motole). Než jsme tam stihli zajet, dcera dostala průjmy a otekly jí nožičky až do pasu. když jsem ji při koupání posadila měla nohy úplně filaové. Hned druhý den jsem šla k dětské a ta nás ihned poslala do nemocnice. Tam zůstala dcera sama, abych ostatní maminky s dětma náhodou něčím nenakazila. No bylo to ještě na dlouho v té nemocnici, ale konečně nechali udělat další a další testy a zjistili co dceru od 8 měsíců trápilo. Byl to lepek. A než přišli výsledky dcera málem umřela, protože už jí pak ochabovali i svaly na dýchání. Ještě teď když o tom píšu se rozklepu. Když nám konečně vysadili lepek, tak po dvou dnech dcera začla chodit, přitom se doma nechtěla ani postavit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.