Ahoj všechny studentky, i budoucí!
Já se letos hlásím na VŠ, taky jsem chtěla na jiný obor,ale ten se otevírá pouze v denním studijním programu, proto jdu dálkově na speciální pedagogiku pro učitelky mateřských škol. (nemá někdo nějakou zkušenost z oboru?) pracuji na směny, mám moc hodného a chápajícího manžela, který mi fandí a co se večeří týče, tak bych řekla, že už si manžel na moje zřítkakdyteplé večeře zvykl, ostatně denn má jídlo v práci! a taky si myslím, že manžel je člověk samostatný a snad nezahyne hladem, když nebude mít svíčkovou. Rozťuknout vejce na pánev umí dítě!
Ale já mám jiný "problém" chci miminko,nebo teda chceme,tak někdy do roka se chceme o něj pokusit,jak se dá studium zvládnout s miminem? Co kojení? jak jsmte zvládly režim, jak jste se přizpůsobily? Nebo mám počkat raději ještě dva roky a mít mimčo až bude možnost studium přerušit? což v prváku nejde, aspoˇn na státních školách.
Ale jinka zvládnou se to dá, moje teta studuje při třech dětech, je třídní učitelka na střední škole maturujícího ročníku a do školy jezdí 100km vlakem každou druhou sobotu. Je pravda, že má už odrostlejší děti,ale s pubošama taky žádný med:-)
Držím všem moc pěsti! Denisa
Předchozí