ACH JO, JEN JSEM SI PŘEČETLA VÁŠ PŘÍSPĚVEK A HNED MUSÍM REAGOVAT.........JSEM UČITELKA NA ZŠ, COŽ NENÍ PODSTATNÉ ALE JEN PRO ÚPLNOST...... MŮJ PRVOROZENÝ SYN SE TAKÉ JEVIL PŘÍMO GENIÁLNÍM V MNOHA SMĚRECH....MOHU VÁS UBEZPEČIT, ŽE SE VŠE SROVNÁ VSTUPEM NA ZŠ A JE TO DOBŘE......DLE MÉHO......DNES JE V PRVNÍM ROČNÍKU STŘ. ŠKOLY A MÁ CO DĚLAT ABY VŠE ZVLÁDL, JE TO ALE BEZVADNÝ KLUK A MYSLÍM ŽE HLAVNĚ PROTO, ŽE JSEM NA NĚJ NIKDY NEKLADLA PŘÍLIŠ VELKÉ NÁROKY, VŽDY MU NECHALA TZV."JEHO PROSTOR" A HLAVNĚ HO MILOVALA......A TO Z NĚJ UČINILO OSOBNOST KTERÉ SI VÁŽÍM.... NENÍ DŮLEŽITÉ KDY SE NAUČÍ BARVY A DALŠÍ VĚCI......DŮLEŽITÉ JE MÍT JE RÁDA BEZ PODMÍNEK..VĚŘTE MI..... JE ÚPLNĚ JINÝ, ALE VÝCHOVNÉ PLÁNY MÁM VPODSTATĚ PODOBNÉ.......MYSLÍM TAKOVOU TU KOSTRU A ZBYTEK NĚJAK DOPADNE...PŘEJI VÁM HLAVNĚ ZDRAVÉ A ŠTASTNÉ DĚTI..........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.