Ahoj Káčo, díky za další pokračování Tvého deníčku. Jen jsem Ti chtěla napsat, že kosmetika Sebamed je pro miminka opravdu nejlepší, používám celou řadu, protože obě moje dcery mají nadměrně citlivou pokožku /rezavé vlásky po mně/ a měly s kůží problémy už v porodnici, díky Sebamedu se všechno krásně hojí a mám teď miminečko jako "broskvičku". Sebamed používám i pro sebe /dospěláckou řadu/ a také se osvědčuje. Tato kosmetika mi byla doporučena známým dětským lékařem a je opravdu ohromná. Mimčo mělo teď vyrážku kolem pusinky /hrozně slintá/ a už je to také lepší. Přeji hodně radosti s miminkem a "broskvičkové" mazlení. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.