Četla jsem tu většinu příspěvků, asi už máš dost názorů, chci jen říct, že je dobré najít si něco, co Tě bude nabíjet, ujasnit si, jaký vzor partnerského vztahu utváříte pro svoji dceru. Jak moc reálná jsou Tvá očekávání. Určitě Ti nepomůže se upínat na to, co bude, až... a že to bude lepší. každý den je dar, a takto je třeba s ním naložit. Tvořivá činnost jde dělat i s dítětem, zpívat, klub maminek, akce pro maminky s dětmi. Ovšem je také třeba mít na paměti to, že pro vaše dítě je velice důležité (je to životní jistota) to, jestli se mají rodiče rádi, jestli to vidí, čili, jak tu už mnoho mamin psalo, držet vztah jen kvůli dětem je dost krátkozraké. Což neznamená vztah ukončit, ale jej vzkřísit. Pořád jste na to dva, musíte jeden s druhým počítat
Já jsem si nedávno také dělala řidičák, šla jsem do toho stím, že se teď zapíšu a hlídání budu řešit průběžně, byl to boj, ale šlo to a ty dny, kdy jsem měla hodinu nebo jízdy byly moc fajn změna. I když ke konci jsem už chtěla, aby to bylo za mnou, protože malý to špatně nesl, že jsem byla pryč.
Předchozí