Na toto musím reagovat, vlastně navážu na to co jsem v této diskusi již psala.Tento postoj zvlášť od maminky mě vždycky zarazí nejvíce. Vy jste možná měla děti od sebe daleko, možná jste pomoc nechtěla, nepotřebovala atd... To ovšem neznamená, že ostatní pomoc nepotřebují...Někdo možná nemůže jít pěšky pokud nechce šlapat podéle silnice hodinu tam a hodinu zpět a vůbec těch důvodů může bát spoustu a tolik na nich nezáleží. Na vozíčku také nejsem, vy také ne a přesto přeci pomoc vozíčkáři neodmítnem. A jako důvod to, že chodíte do práce v kostýmku? Vždycky se přeci dá s maminkou domluvit, takže nemusíte být od kočáru zamazaná. Vždyť vše je na domluvě a dobré vůli obou stran. Neposuzujme ale věci jen podle sebe, já pomoc nepotřebovala tak tobě taky nepomůžu? To snad ne?! Mějte se pěkně. Dáša a Maruška
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.