s dcerou 1,5 roku jezdim MHD denne a NIKDY jsem nemela zadny problem....pravda, tak do roka jsem ji hodne nosila v satku, ale obcas jsem preci jen hluboky kocar vytahla a vzdycky se nasli ochotni lide pripadne jsem nekoho pozadala. od leta ma dcera golfky a nejak nechapu, proc by mi nekdo mel pomahat (ac se zhusta nekdo nabizi)...tech par kilo preci zvladnu sama, to neni problem. chovani ridice v clanku je ovsem desny...napsala bych stiznost na DP...uz jsem to ostatne parkrat delala...teda ne kvuli kocarkum....a vzdycky mi bylo odpovezeno...otazka jestli to bylo nejak reseno, ze :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.