Milá Káčo, Skoky a samozřejmě Adámku, nějakou dobu jsem nebyla on-line, takže jsem se k vašemu povídání dostala až teď a jako obvykle ho "zhltla " na posezení. Mám radost, že vám všechno tak vychází a přeju, ať tomu tak je i dál. Káčo, ani nevíš, kolik novinek jsem se už díky tobě dozvěděla - sama miminko zatím nemajíc a ani nikde po rodině a přátelích teď není žádný "mladý muž" či "malá slečna". Díky moc!!! a nepolevuj Super jsou i fotečky. Už teď se těším na pokračování zdraví vás a hodně zdraví přeje magda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.