Ahoj lidičky.Je mi 23 a mám 2letou dcerku.Ale než přišlo tohle štěstíčko,yažili jsme něco podobného.V 18,5 jsem šla ke své doktorce,že se mi nedostavili měsíčky už 20 dní po očekávání.Ona mne vyšetřila a řekla,že čekáme miminko,ale vezme krev aby byla jistota.Když přišli krevní výsledky,které byli negativní,tak mi píchala injekce na vyprovokování me.,ale pořád nic,tak sem si doma uděla těh.test a byli dvě čárky.Později se potvrdilo,že jsem opravdu těh.a okamžitě jsem nastupovala na nemocenskou.PO 2 týdnech(6týdnů těhotenství)jsem špinila.Doktorka řekla,že se nic neděje.Za čas to opravdu přešlo!AlePOZOR ve 4 měsíci jsem šla do práce a v 5tém jela na dovču do chorvatska na předmanželskou cestu.3dny po návratu z dovči jsem začala krvácet a nastoupila do nemocnice,kde mi řekli,že mám už 3 týdny mrtý mimčo.Moje doktorka před odjezdem na dovču říkala,že srdíčko ťuká a vše je v pořádku!!!Tak co si mám myslet.No okamžitě jsem podepsala papíry a dotkor mi řekl,že možná přijdu o dělohu,ale můžu být ráda,že žiju.Nakonec to dopadlo relativně dobře.14 dní na to jsem se vdávala.Svatba byla hezká,ale mě a manželovi bylo SRAAAŠNĚ těžko.Noc byla ještě horší,když jsme leželi vedle sebe a tekli nám slzy jek nám bylo ouzko.a svatební noc jsme vyhlíželi z okna.Ale po 9 měsících snažení jsem zas otěhotněla,sice prvních 5 měsíců proležela v posteli,ale dnes máme krásnou holčičku ladušku a pokoušíme se o další mimčo.Tak VŠICHNI hlavy vzhůru jen jak to jde.Držim všem pěsti a přeju moc sil.Za čas se s tim všichni naučíme žít.Nikdy to nepřestane bolet úplně,že,ale všechno je časem lehčí.ahojky a ať se vám splní všechny sny¨!
Předchozí