| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O kouření na veřejnosti

Už asi poslední příspěvek....:))))
Souhlasím s tím, že kuřáci by neměli ohrožovat zdraví ostatních!!!
Nesouhlasím s tím, že by měli platit za zdravotní péči víc. Poté by museli být označeny ještě další zdravotně riozikové skupiny, které si také svoje špatné zdraví zavinili samy.
Takže už vůbec nesouhlasím s tím, aby někdo vůbec platil víc a někdo platil míň, podle toho jakým způsobem žije...a je jedno jestli o tom bude rozhodovat komise, vědecké studie atd... vědecké studie píšou zase jen lidé...vždyť kolikrát se člověk setkal s tím, že něco bylo storpcentně nezdravé a za pět let je to stoprocrentně zdravé...ano protože i vědecké poznatky se vyvíjí, že?
Můj příspěvek byl asi celkově víc obecnější, protože nemám ráda extrémní řešení...Nenapsala jsem však,že nějaký český zákon proti kouření by mi připadal extrémní... Asi tou všeobecností jsem trochu vybočila z řady nadávajících maminek. A divte se ani já nechci, aby mi nikdo kouřil pod nos a ani mému dítěti...Ale nevím proč by třeba neměly být kuřácké a nekuřácké hospody a však samy majitelé uvídí jaké budou mít tržby a třeba budou za chvíli všechny nekuřácké...
Víte, že alkohol to je naše nejzákeřnější návyková látka. A lidé pod vlivem řídící auto nebo ti, co páchají trestnou činnost... - ti také ohrožují naše životy. Ale alkohol asi nikdo nezakáže, že? Proč asi? Protože je to ještě větší byznys? Protože ten pijí vesele skoro všichni?
Já si jen zkrátka kladu otázky, myslím, že nic není tak jednoznačné a vše se vším souvisí. Nic víc. Jo a nemyslím si, že je to demagogie.
Tak se mějte krásně a ať Vám nikdo nekouří pod nos!
Dáša

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.