Ahojky Bety tak to vyjde skoro na Chodské Slavnosti.Tak to na nich mimi pak zapiju:-))) Ale hezky se vám to povedlo i když jste to chtěli trošičku dýl to je jedno viď:-))) Hlavně ať jste oba v pohodě. Takže ty k tomu ještě tancuješ jo?No teda to tě obdivuju.Já bych měla strach že prďolku "vytancuju":-))) Tak až budeš mít zase fotečku tak jí sem hoď ať se můžu kochat. Já jdu pokračovat v domácí práci kterou si teď beru protože na tom finančně nejsme zrovna úplně dobře i když je ta práce placená almužnou ale aspoň něco. Tak se opatruj pohlaď za mě bříško a dej průběžně o sobě vědět. Kdybyste náhodou jeli do Domažlic tak dej vědět a sejdem se zase na chvilku. Papa zatím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.