Jirino,
prosim Te, jak stare dite tedy do restaurace smi?? Vis, zrejme budes klasicka monomatka :)) Kdyz byly me dceri 4 roky a dle Tveho nazoru v restauraci nesmela jist, tak jsem, predstav si, mela jeste syna, kterymu bylo 9 let. Pro Tebe zrejme nepredstavitelna kombinace, co? :-)S nim jsem taky do hospody jeste nesmela, aby si nezkazil zaludek, co myslis? A co treba rodiny, kde maji rodice deti tri! Tam by jsi radila jako co? :) Treba dejme tomu oslava te skutecnosti, ze pubos dodelal zakladku ..ale kam s tim mladsim sourozencem, ze.. Tak jedine dat toho predskolaka asi k hlidaci slecne, vzdyt prece 4 lete dite zasadne do restaurace nepatri. A to nepisu o jeste vetsim vekovem rozdilu, ktery mne ted napadl.
Ale co mne ted napadlo je taky dobre. Dejme tomu studujici maminka a promoce! Ja navrhuji oslavy promoci v restauraci proste zrusit, ne? Vzdyt to nebohe dite prece na zadnou oslavu nepatri!
:-DDDDD
MMCH: zrovna dnes jsme byli s nasimi detmi v hospode a obe deti mely hranolky! To se tedy fakt stydim:-))))
Předchozí