Myslím, že všichni se pod tímto tématem shodli, že by mohly být kuřácké i nekuřácké restaurace a bylo by. Musím jen reagovat na obědvání během výletů atd...nevím, jak vy ale většinu celodenních výletů do ZOO atd... pořádáme v létě a to se téměř vždy dá jít sednout ven na zahrádku restaurace. I tam Vám sice může někdy někdo kouřit rovnou pod nos, ale situace je myslím mnohem mnohem lepší než v uzavřené místnosti (řekla bych takřka nesrovnatelná). A během zimy mě s malými dětmi opravdu zas až tolik příležitostí proč jíst v hospodě nenapadá. Nějaké ty oslavy atd...například já teď budu slavit promoci a moje dcera (14 měs.) samozřejmě půjde s námi. Buď najdu nekuřáckou restauraci nebo a to spíš restauraci s odděleným salónkem a bude vyřešeno. Sama pak asi uteču na jednu slavnostní cigaretku někam k baru :)))
No a co se vhodnosti stravy týče, myslím, že hranolky jednou za čas neuškodí, ale všeho s mírou. Jedna maminka tady napsala, že její dítě jedlo v restauraci v roce a čtvrt - myslím, že velmi záleží na tom co jedlo a v jaké restauraci. Já svojí dceři však prozatím vezmu jídlo z domu a nechám si ho ohřát.
Pěkné oslavy s dětmi.
Dáša
Předchozí