Tak tahle diskuse mě opravdu dostala.Čekám druhé dítě před prvním i druhým dítětem jsem kouřila, ale včas jsem přestala.Nikdy jsem nekouřila v přítomnosti žádných dětí.Snažila jsem se s kouřem nikdy nikoho moc neotravovat, krom hospod, kde bohužel i po rozdělení na kuřáckou a nekuřáckou část, dle mého názoru, stejně kouř dorazí na tu druhou polovinu.Ale opravdu nechápu lidi, co by furt zakazovali všechno.Mě taky vadí, když je některá z dam navoněná hnusým parfémem a věřte mi i jako těhotné mi to vadilo víc , než kouř z cigaret, po kterém jsem zvracela.Prostě někdo kouří, někdo se nepřiměřeně voní, někdo konzumuje více alkoholu.Samozřejmě chce aby se naučili kuřáci respektovat nekuřáky, ale stejně tak i naopak. Možná byste maminky a ostatní "zakazující" měli nejdříve vyzkoumat, jestli vy taky tak trochu "neprudíte" okolí. V našem městě a není zas tak moc veliké je k výběru dostatek restaurací, kam mohu bez obav s dětmi a se svým "stavem" na dobrý oběd, stejně tak i prolézačky apod.No co víc dodat, stejně si budete myslet své, ale nikdy nic není jednostranné!!!
Předchozí