Budilka má pravdu - kouření opravdu nesnese srovnání s výfukovými plyny z aut. Když se kuřáci hájí tvrzením, že auta přece taky smrdí, je to od nich značně alibistické a jen se snaží odvést pozornost jinam od své bezohlednosti. Auta tu prostě jsou a budou, protože je potřebujeme ať chceme nebo ne. Ale kdo proboha potřebuje kuřáky? Já ne, já bych nejradši nakopala do ... A čestně prohlašuji a jsem na to hrdá, že mezi mými přáteli není ani jediný kuřák - a že mám hodně přátel! Jenže žádného kuřáka bych prostě vedle sebe nesnesla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.