LIbiku, já včera zbaběle neprchla, jenom se mi naskytla zábavnější činnost :o) Takže včerejší diskuzi doháním dneska. Myslím, že vcelku nemám co říct, souhlasím s Bedunkou. MMCH restaurace, která nabízí popík musí dodržovat zákony, vyhlášky a normy (dodržovat autorská práva, dodržovat hlukové normy), restaurace, která nabízí automaty taktéž (pokud se nemýlím, tak na ně je třeba zvláštní povolení, platí se poplatky a tuším i existují pravidla, kde v restauraci smí či nesmí být umístěné? nejsem odborník, možná se mýlím) a pokud nevábný pán v rohu bude ohrožovat zdraví ostatních zákazníků, tak i s tím se hospodský musí umět vypořádat (třeba zavolat Policii).
Ale to je pořád omílání kolem dokola :o/ Mně je jedno, že kuřáci kouří, pokud mě tím neomezují a neohrozují. Nemyslím si, že bych měla nějaké extremistické požadavky, když se chci v restauraci najíst (konečně, od toho ta restaurace je, aby se v ní jedlo) a pokud kuřáci svoji závislost nedokáží ovládnout a chtějí u jídla kouřit, tak nechť jim jsou klidně v restauracích zřízené kuřárny, kde se budou udit navzájem. Pro kuřáky je problém, že když nechtějí dobrovolně brát ohledy na ostatní, tak k tomu nejspíš budou donuceni zákonem, který jim to kouření nejspíš zatrhne úplně, k jejich škodě