Ale ono by se právě nemuselo slučovat dohromady - restaurace = zahuleno. Proč? Copak jsou restaurace jen pro kuřáky? Chápu, že večer tam s dětmi nemám co dělat, ale ve dne mi to vadí. Já si vyjímečně příležitostně někdy cigaretu dám (tak jednou za jeden až dva měsíce), ale dá se říct, že na veřejných místech nekouřím. Ale v restauraci u jídla mi kouření vadí, ať jsem tam s dětmi nebo ne.
Já si myslím, že argument silných kuřáků, jsem v restauraci, tak co, jestli se vám to nelíbí, tak jděte pryč, je trochu zastaralý a už se těším, až a jestli to tady někdy bude mít jinou úroveň. Já a nebo moje děti mají stejný nárok dojít si do restaurace na oběd, jako nějaký ten taťka či dědek na pivko a nevím, proč bych si měla myslet, že tam nemám co dělat, když u toho nevyhulím krabičku cigaret a nebo mi bude vadit, že se tam kouří k jídlu.
Jinak co se týče diskutované kvality jídla v restauraci - neznám těch restaurací moc, kde by vařili tak dobře, že bych se nebála dát tam něco hodně malým dětem, ale dá se. V poslední době mi přišlo, že jsou ta jídla všechna na jedno brdo. A přesolená. Holt asi není nad domácí stravu.
Předchozí