| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O kouření na veřejnosti

Kuraku,

moje reakce hystericke nejsou. Moje dítě rozhodne nedostane rakovinu, když projde kolem kuřáka........moje starsi dite uz vsak vi, co koureni muze zpusobovat (tj. vi, co je to CHOPN a vi, jak se kvalita zivota s touto nemoci snizuje). A moje obe deti vedej, co to znamena mit rakovinu v rodine.

A vsichny maminky zde mohou vedet, ze: (cituji)
Už kolem 2 let děti své rodiče pozorují a napodobují, přejímají jejich názory. Proto už devátým rokem existuje akce pro mateřské školy s názvem Já kouřit nebudu a vím proč. S pomůckami, které připravila Liga proti rakovině, mohou učitelky ve školkách s dětmi mluvit o tom, co v těle škodliviny dělají, ale třeba i jak mají cigarety odmítnout, až budou velké.
(zdroj http://www.bumbarisparis.org/)

Mno, tak rakovina tlusteho streva - to uz jsi ale uplne OT, nemyslis? :-) U nas na rakovinu plic taky nikdo nevypadal, to si pis:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.