Milado, já netvrdil, že hysterka jsi zrovna Ty. A docela mě baví, jak bojuješ za moje zdraví, i když mi samozřejmě napíšeš, že je Ti moje zdraví jedno. Takže předesílám, nápodobně. A Ty mě na škodlivost jistě upozorňuješ kvůli tomu, co jsem napsal. Fajn, tohle je forum. Já taky psal, že jsem momentálně nebyl dlouhodobě u lékaře. Co já vím, co bude? A co já vím, co by bylo, kdybych nekouřil? Kdybych byl vůl, napíšu Ti, že na tohle si platím zdravotní pojištění. Před dětmi nekouřím, to už jsem tu psal několikrát. Je ovšem i možné, spíše víc, než možné, že vědí, alespoň starší, že kouříme. Zatím se nad tím nepozastavil.
Nicméně budu rád, když mu vě škole vysvětlí, že kdo kouří je kretén a syn bude chtít, abych přestal. Možná mě to bude motivovat. A možná, až mi uříznou půlku plíce kvůli rakovině, přestanu kouřit ze dne na den. Má žena nekouřila, když jsme se snažili o dítě i před tím, v době snažení, v těhotenství, při kojení. Přestala koji, začala si se mnou dávat veřerní cigeretu. To píšu jen proto, aby ses nechytla toho, že máme malé dítě a žena kouří. :-)
O rakovině tlustého střeva si můžeme spolu vyprávět třeba za 30 let, co říkáš? Ale nevím, co bychom z toho měli.
A loučím se, jdu spát, protože já si na svojí drogu musím vydělat sám, přepadávat a okrádat nikoho nehodlám. A už se tu neobjevím. Manželka bude mít knihu dočtenou a pokud ne, půjdu kalit vodu do jiného fóra.
Předchozí