Kuraku,
Pises, "O lékařské péči opravdu diskutovat nehodlám. Já jsem zdravý, tys možná nemocná.Zdravím překypuji, nejspíš v budoucnu lékaře vyhledám, možná kvůli následku z kouření. Zrovna tak, jako ho Ty vyhledáš, protože se třeba cpeš bombonama nebo tlustým masem, co my víme. Navzájem to není náš problém." a pak "Škodí mému zdraví, nevím ale proč by mělo ohrožovat mé děti, doma nekouřím, v autě nekouřím, kouřem je neobtěžuji, stejně jako se snažím neobtěžovat ostatní."
Tak jeste jednou, mi vazne nejde o tvoje zdravi, ta je tvoje vec. Vadi mi jedine koureni na verejnych mistech a vsechna opatreni, o kterych mluvime se tykaji pouze koureni na verejnych mistech. Clovek, ktery si cpe tukem a bombonami nikoho neohrozuje, jedine sebe. A take jeste jednou, pani, ktera prehnala s levnym parfemem a nevkusny obleceny jedinec ani aktivnejsi dite pusobi asi tak jedine na ty labilnejsi jedince. Nikdo z toho nedostane ani astmu, ani rakovinu, ani migrenu.
Pokud vazne nekoho kourenim neobtezujes, nekouris v restauraci kde se ji, ani na ulici mezi lidma, prece neni co resit. Tento zakon ti neublizi ani neomezi.
"Bezohlední kuřáci jsou, ale je spousta kuřáků, kteří kouří pro potěšení, v soukromí. Ale to je Vám jedno. Kuřák - debil."
Tak tohle jsem nepsala. Spousta mych velmi chytrych kolegu jsou kuraci, mam je rada ani nemam za debily. Co mi na nich vadi je jedine necitlivy nos (Oni vazne neciti smrad po cigaretech a si mysli, ze staci jen vyvetrat pred tim nez prijdu do kancelare. A obcas mi dochazi vtip potrebny pro obranu.)
Předchozí