Tak, milé dámy, já končím.
Doopravdy, musím do terénu, ač nerad.
Musím Vám všem, které jste se zapojily do mnou vyvolané diskuze ( tedy ta vypráskaná petarda ) tedy skoro všem, k Jitce nemám slov, poděkovat, za velmi zajímavé, mnohdy pravdivé názory.
Jak už jsem psal, tuhle diskuzi jsem vyvolal, protože jsem se nudil.
A musím říct, k Vašemu úspěchu, že tado diskuze byla provokativní jen na začátku, nejspíše již zmíněnou petardou a kurníkem, což uznávám, SEM nepatřilo. Na rozdíl od jiných fór, zde máte co říct. Alespoň většina.
A já se Vám dámy, jmenovitě Cizince, Mirce, Miladě, Lídě....... i ostatním, klaním, protože dokážete svůj názor obhájit. A to je strašně dobře.
Nebudu tu kecat, že jsem všechno dělal ze studijních důvodů, ne, já se vážně jenom nudil. Ale je pravdou, že jsem se občas musel zamyslet, což se mi na jiných fórech, kde se, neuražte se dámy, opravdu nemyslím Vás, ale kde se skutečně slepice vyskytují a to takové, co dokáží jen kvokat, že ten jejich málo vydělává, doma nepomůže a v posteli taky stojí za houby, nejen ani nedařilo, ale hlavně ani nechtělo, protože jsem to nepotřeboval.
Vaše úroveň mě velmi mile překvapila. Musím říct, že si jsem skoro jist, že bych si např. s Mirkou velmi dobře rozumněl. A doufám, že ta to vezme jako kompliment, nikoliv jako urážku ;-)
Takže Vám přeji vše dobré ve Vaší snaze. Mějte se fajn.
Předchozí