| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jeden pohodový porod

;-)))

já jsem asi divná, já myslím, že mě může klystýr pomoct porodit líp, protože se uvolní porodní cesty, jak se rozhýbou střeva může to nabudit dělohu....pokud to samo tělo nezvládlo (mě se teda tělo vyčistilo v první době porodní naprosto dokonale samo ;-) takže jsem nabízený (ne vnucovaný) klystýr odmítla, připadne mi, že je to srovnatelné s další doporučovanou metodou ovšem na "přirozené" vyvolání porodu - půst...jde jen o to si rozhodnout sama jestli ho chci nebo ne..

holení - tak jsem zase divná, já holení před porodem chci, pokud se potrhám nebo dojde k nástřihu tak se mi aspoň do jizvy nebudou plést chlupy a bude se to líp hojit..asi v tom vidím praktično...takže co je výsledkem? ano mě příprava pokud s ní souhlasím a nevnímám to negativně přispěje k pohodovějšímu porodu..

a bohužel nečerpám ze studie, jen ze své zkušenosti a udělání si vlastního názoru ze zkušeností ostatních a zkušeností porodních asistentek, dokonce i z knihy o přirozeném porodu (bohužel teď nemám doma, nechci plácat název)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.