Sylvie, já souhlasím, ale osobně mám problém s božihodovým prádlem nočním, protože vždycky v těhotenství přiberu 30 kg a nechce se mi za něj vyhazovat na tu chvilku peníze, erár to jistí, alespoň po dobu porodu.
Cizinko,i kdybych připustila objektivitu(obecně) informací, ještě bych se poptala na subjektivní zážitky rodiček.:)
A asi přispěji k podstatě samotné. Já jsem rodila v dobách, kdy nebylo zvykem možná ani možné klyzma odmítnout, ovšem nedostala jsem ho a přes zmiňovanou samočistící schopnost těla mě to vyrušilo(víte co:)) a zdrželo. A nešlo o nějaké netaktnosti ze strany personálu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.