| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jeden pohodový porod

Macino,

Jsem rada ze jsem te pobavila, alespon neco do te jednotvarne nudy opakujicich se nazoru. Jak mile, ze jsem originalni s trochou celosvetovou osvetou proti AIDS. Do nemocnice odvazne muzes, jen dbej o te jednorazove nastroje a rukavice spise nez o sterilnych plastech u porodu:-).

Kdyz nejaka studie tvrdi, ze treba neco nema vliv, to znamena ze u velkeho souboru zkoumanych a porovnavanych objektu, s kterymi bylo zachazeno rozdilne, nebyly zjistene rozdily, a tak pozitivni ucinek zasahu nebyl prokazan. Jestli nejaka studie tvrdi, ze infekce je pravdepodobnejsi pri zasahu nez bez zasahu, to neznamena, ze tu infekci musi dostat kazdy, ani to ze ze skupiny bez zasahu nikdo nepotreboval antibioty. Jak nepochopitelne, ze?

Kdo te proboha presvedcil, ze Yal u porodu je k necemu dobry?

Jak jsi prisla na to, ze nastrih te muze ochranit od inkontinence? Jsem se ptala nedavno v diskusi predniho odbornika z Prahy, dr. Koutskeho. On take nevi o zadne studii, ktera by prokazala, ze nastrih chrani proti inkontinenci lepe nez prirozene natrzeni. (Existuji take studie, ktera dokazuji opak, ze to zeny po nastrihu maji horsi). Presto ty nastrihy obcas provadi, sam nevi proc, asi tak ze zvyku. (Podivej se na diskusi pod clankem Epiziotomie)

Samozrejme vse neni tvoje chyba, spise tvych doktoru, ze kaslou na zhromazdene a publikovane evidence. Pro mne to jsou oni, kteri jsou zabavni. Kazdy si najde to svoje pro zasmani.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.