Jsem také atejista, ale takhle bych se na to nedívala. zcela chápu tento náboženský postoj - v rámci možností znám Bibli i to učení. Spíše bych v tom viděla možnost útěchy, která může pro rodiče jako je Mili od Boha přijít. Každý se s tak těžkou situací musí porvat, ať je věřící nebo není a ne každý to zvládá. V tomhle mají věřící lidé velkou pomoc. Já popravdě nevím, kde bych hledala novou naději. Představa krásného Doma je určitě útěchou. Mili, je mi to opravdu líto. věřím že s rodinou tento boj zvládnete.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.