Je to drsné ale okolnosti to vyžadují. Nebýt někdy ukázněná a hádat se. Vím jak je to těžké, když je člověk "hodná holka" . a taky vím že kolikrát opravdu zabere jen na hrubý pytel hrubá záplata. Nedat se vykázat, trvat na svém. když uvidí že jste neoblomná, budou to respektovat. Je lepší být za potížistku, než si pak vyčítat že jsem v tom svoje dítě nechala. Mám zkušenost, že jsem nechala na dítěti udělat zbytečné nepříjemné vyšetření. Doktor, když jsme tam přišli, si přečetl papír od dětské doktorky řekl proč jsme tam, že všecky hodnoty jsou v normě. Fajn, řekla jsem a chtěla jít, a pan doktor pravil že když už jsme tady....tak to tedy uděláme, a já kráva blbá jsem nechala odebírat malému krev z hlavy.Řval jak tur, nejdřív chtěli ze žíly, to nešlo protože byl tlusťoučký tak ze žíly na hlavě.No řvali jsme oba dva a já si to hrozně dlouho vyčítala, jak jsem je to mohla nechat udělat, když to evidentně bylo zbytečné.Od té doby si dávám pozor a všecko se snažím dobře rozmyslet zda je to nutné a ne slepě poslouchat.
Předchozí