..je to samo sebou o lidech - bohužel znám mnoho lidí,kteří mají podobné zkušenosti. Já byla/naštěstí!!/s dítětem/tehdy1,5-dnes12let/v nemocnici jen jednou - zážitek na celý život-již nikdy více.Když jsem se se synem z nemocnice nechala na vlastní žádost propustit byla jsem o 8 kg lehčí /úbytek za týden pobytu/o synkovi ani nehovořím-jen kost a kůže/byli jsme tam se salmonelou-pekelný průjem a vysoké horečky/,dodnes mám dojem,že mu pobyt v tomto zařízení nijak nepomohl-jen uškodil,ale tenkrát jsem byla mladá maminka a hledala jsem pomoc.Dnes bych takovou situaci zvládla /po těhle zkušenostech/sama doma a ušetřila sobě i dítěti nepříjemné zážitky....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.