Nezoufejte, neni vsude tak zle. Prave jsme se vratili z tydeniho pobytu na ORL Bulovka - duvod odstraneni krcnich mandli. Dceri je sedm let, tak jsem ani o spolecne nocovani nezadala s tim, ze nam slibili, ze tam muzeme byt klidne cely vecer dokud neusne (coz bylo pravidelne kolem pul jedenacte) Sestricky byly uplne zlate, mely radost jakmile se tam kdokoliv z rodiny objevil a samy nabidly manzelovi moznost prespani, kdyz objednane deti nenastoupily a nase Marjanka byla tim padem na pokoji sama. Takze jsme tam pulku tydne i prespavali. Manzel dokonce dostal jednou i obed. Doktori byli taky moc hodni, vsechno vysvetlili nejen mne, ale i Marjance, takze presne vedela, co s ni budou delat a na operacni sal jela s oblibenym plysakem, takze fakt vsechno super. Jo, a deti po nosni mandli pousti hned ten samy den domu. Na Bulovku sice vubec nepatrime, ale znama mi popsala, jak se tam chovaji, takze jsme se radsi rozhodli pro dojizdeni pres celou Prahu, prestoze to nebylo jednoduche (jsem tehotna a mame jeste jednoho prcka doma). A vyplatilo se to. Vzali nas bez problemu a byli jsme moc spokojeni.
Vrele doporucuju.
Předchozí