Ahoj všichni, Nela je fakt hezké jméno, taky se mi líbí Zoe pro holčičku. Já budu mít první miminko a bude to buď Irini (po mně) nebo Alexandr. Mám příjmení, které je v ČR pouze jedno tak můžu experimentovat. Pro kluky s českým příjmením se mi líbí Richard nebo Robin. Nelíbí se mi, když se někdo jmenuje Novák a dá svému synovi jméno Patrik nebo Nicolas. Slyšela jsem taky spojení: Vinetou Zrzavý Carlos Pospíchal atd... Tihle rodiče podle mě připravují svým dětem peklo na zemi a měli by být trochu soudní... Mějte se
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.