..no tak to je tedy děs. Jsem fakt vcelku mírná povaha,ale takový lidé by na dětské gynekologii myslím pracovat nemněli- napadá mne jen spousta hrubých slov. Mám dojem,že spíš Vás mněli nechat s holčičkou o samotě,aby se uklidnila a pak paní doktorka mněla vlídným způsobem dcerce vysvětlit,proč jí musí tak a tak prohlédnout,že jí to nebude bolet a že je to nutné,aby jste společně vyléčili tu ošklivou a jistě nepříjemnou vyrážku a zavádění čípků myslím mněli nechat po podrobném vysvětlení jen na Vás,ale když holčičku takhle zděsili hned při vyšetření tak asi získat její důvěru při zavádění čípků bylo dost těžké.Lékaři dětské gynekologie by mněli postupovat obvzláště pomalu,klidně a taktně/copak je to neučili???/ a né tak jak popisujete...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.