Já ani nevím, co chci vlastně napsat, jen se mi po přečtení příspěvku chce třískat hlavou do zdi a křičet debilové debilové debilové ! Promiňte za to, ale je to fakt šílený. Jak je možný, že se tohle děje?
P.S. Na předporodním kurzu nám řílali, že kdybychom museli na dětskou gynekologii, tak že na Bulovce je jedna ohromně fajn mladá paní doktorka. A můj skvělý gynekolog říkal, že jakmile by na nás ze dveří dětské gynekologie vykoukl lékař-muž, máme jít okamžitě jinam. Prý chlap, který jde na dětskou gyndu určitě není v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.