Mám taky zkušenost s touto nemocnicí a ne právě nejlepší. První, co mě zarazilo, že lékař může indikovat pobyt matky s dítětem v nemocnici i když je dítě starší než rok. Že kojím, nehrálo žádnou roli, to je jim úplně jedno, čili jsme pobyt zaplatili.
Maminky chodí na jídlo do jiné budovy. Koupila jsem si diabetickou dietu, protože mám od těhotenství problémy, ovšem to, co mi v nemocnici naservírovali, nemá s diabetickou dietou nic společného. Neslazené nápoje si můžete jen namalovat. A tohle mají být profesionálové???? Přednostka dětského oddělení navíc se mnou jednala naprosto otřesným způsobem.
Syn měl zápal plic. Hospitalizovali nás s tím, že bude injekčně dostávat antibiotika. Injekce se (díkybohu) nekonaly, dostával antibiotika v sirupu. Zeptala jsem se tedy, jestli bych nemohla s dítětem domů, protože sirup mu můžu dávat sama. Paní přednostka mě zpražila jsko totálně nezodpovědnou matku. Za pár dní přišli na to, že má Petík mononukleózu a najednou obrátili, že by byli raději, kdybychom jeli domů.
Předchozí