Zažila jsem obo dva porody jak s kystýrem i bez. První porod byl tak rychlý že mi ho nestačili dát a je to jediný nepříjemný zážitek co z porodu mám a co si pamatuju.Je značně nepříjemné když cítíte že z vás nejde jen miminko,hrozně jsem se styděla a nechtěla tlačit,naštěstí sestřička to moc neřešila a neustále mě otírala.Doktorovi to sice asi moc nevonělo,ale i ten pochopil že to jinak nešlo,ale pro mě to ponížení bylo hrozné. Druhý porod šle vše tak jak mělo a i ten klystýr se dal vydržet po prvním zážitku jsem si ho prosila jen co jsem přišla do porodnice aby jsme ho zase nepropásli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.