Lassie, ale jo, ja te chapu:-), a proto rikam, ze je to naprosto v poradku. Proste je to takovy elementarni ideologicky impuls cloveka. Konservator rekne: mame se dobre, treba i relativne (a neni duvod s tim nesouhlasit), liberal: mame byt ve strehu, nase svoboda je pouze v nasich rukou a i ve vsem dobrem je kapka zleho (a ani konservator s jeho namitkami nema proc nesouhlasit). Oba maji jedno spolecneho: uctu pro skutecnost a nechut snilkovym reformam a iluzem. Ale proste ze mne nevymacknes tu [sebe]chvalu pomeru. Presto ze jsem velmi spokojeny clovek, a kdekoliv ziji, tam se mi moc libi. Rozdil je pouze ve formulace postoje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.