Chvilku jsem měla pocit, že to co vyprávíte se stalo přes mnoha a mnoha lety. Nemám bohužel představu jak je to u vás dobré či špatné s nemocnicemi, každopádně já bych do té vaší nevkročila ani na ambulantní prohlídku. Jsme z Teplic (také nechvalně známých....) a byla jsem se synem také na nosní m. zhruba před 8 lety a vše probíhalo vpořádku včetně toho , že jsem s ním byla na pokoji. V brzké době nás čeká to samé s mladším (2,5roku) a vybrala jsem si nemocnici v Děčíně, Teplice i Ústí se nám nelíbilo. Doporučuji, vybrat si nemocnici i když třeba vzdálenou, ale pro vaše požadavky vhodnou. Mějte se pěkně a nedejte se, on se to ten český personál také naučí. Všem pěkné jaro .Petra a kluci
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.