Dobrý den, prosím maminky, které mají nějakou zkušenost s nemocnicí v Teplicích nebo v Ústí, napiště mi...prosím, prosím. Synek je na mě šíleně fixovaný, a neumím si představit, že by byl v nějaké příšerné nemocnici. Byla jsem v Teplicích na kardi vyšetření, byly jsme tam dvě maminky najednou (a pak že je nějaká ochrana soukromí, ha, ha) - na moje dotazy mi paní Dr. nejprve vůbec neodpovídala a pak mi řekla jen, že se "jí tam něco nelíbí" - když jsem se zeptala co se jí nelíbí, tak její odpověď (ani se při tom na mě nedívala !!!) byla jen "přijďte za dva měsíce na kontrolu". Protože se jednalo o banalitu, nešla jsem tam - fakt na takový přezíravý přístup nejsem zvědavá, domluvím se se svou dětskou doktorkou, aby mi napsala žádanku do jiné nemocnice - na teplickou kardio už NEJDU. Taky pracuji s lidmi, s rodiči a dětmi, kteří mají různé potíže, ale tohle bych si vůči žádné mamince nedovolila !!!! Jak je vůbec možné, že takový lidé pracují ve zdravotnictví ??? Možná by měli kromě odborných atestací taky absolvovat náročné psychologické testy (anonymní, vyhodnocované nezávisle) a teprv pak by mohli dostat "licenci".
Předchozí