Tak nějak si pročítám všechny příspěvky a nestačím se divit!!!Mám dnes již 5letou dceru po transpl.kostní dřeně a na FN Motol jsme byly hospitalizované celé čtyři měsíce.Netvrdím,že bylo všechno v pohodě,ale na čem jsem si trvala,toho jsem dosáhla.Personál na hematologii odd.A a transpalntační jednotce byl dobrý a lékaři velice profesionální.Ted když dojíždíme ambulantně,nám sice někdy připadá,že když jsme z Moravy,tak máme času dost,ale je to možná sugesce.A při vyšetření kostní dřeně,kdy Vám dítko leží v omámeném stavu na lehátku a oni mu z hrudního koše odebírají hrubou jehlou kostní dřeň,jsem byla se svou dcerou VŽDY!!!!Je pravda,že jsem měla "knedlík" v krku a dokonce jsem i plakala,ale jen jedou se mě lékařka zeptala,zda chci odejít.Když jsem jí velice rychle a tiše odpověděla,že ne,dál se již neptala.Své dceři jsem totiž slíbila,že VŽDY budu s ní a to se zatím nemění!!!Je mi líto všech maminek,které se setkali s jinými zkušenostmi.Přeji jím aby už bud nikdy nemusely se svými dětmi do nemocnice,nebo skvělý tým lidí,jako jsem potkala já.Gabina
Předchozí