Milá maminko, jsem také maminka dvou dětí a chci ti vyjádřit podporu. Četla jsem z větší části váš příběh. Život je velice složitou věcí pro nás všechny a je tak málo pochopitelný. A málokdo ví, proč se věci dějí jak se dějí. Existuje však pár lidí, kteří věří a cítí celou svojí duší a bytostí a vším co k tělu patří, kteří mají ten dar a vědí jak a proč se věci staly tak, jak se staly. Já ti jen mohu za sebe říci, mám boží dar chápat a cítit některé dění mezi nebem a zemí. Já cítím, že je Tvé Milence už velice krásně, že je v náručí božího těla a ducha a pluje v jeho objetí s vědomím Tvé lásky a Tvé rodiny. Neboj se ničeho a už si nic nevyčítej. Tvá bolest se časem zahojí, možná to bude trvat dlouho, snad částečně celý život, ale stane se tak. Cítím to, že vidíš svojí holčičku opět šťastnou ve svém objetí. Už neplač a mysly na to, co právě děláte s Tvou holčičkou v nebi a jak to je krásné, mysly na to jako by jsi byla právě teď v nebi s ní. Její duše je živá. A prostory se prolínají. Představuj si její úsměvy a radost. Bolest jí už netrápí, ten čas už uplynul. Teď buď s ní ve svém srdci a své mysli. Dopřej svému srdci radost a odhoď celou bolest stranou. Vím, že je to těžké, ale věř že láska je živá i na dálky dálek a vše se prolíná a stejné to je s tvojí LÁSKOU k Tvojí Milence. Když na ni budeš takto myslet vaše duše budou opět spolu, i když to není vidět, ty to vidět budeš. Měj se co nejkrásněji a hladím Tvé bolavé srdce a vdechuji mu klid, víru a Lásku a beru Tvou bolest a odhazuji tam kde nebude překážet. Pokus se to brát tak, jak jsem ti poradila a uvidíš, že tím, že v to budeš věřit, budeš opět a stále se svou Milenkou ve štěstí a lásce. Nemusí ve tvé mysli růst, nemusí se měnit, ale bude to ona. Její srdce zůstává stále stejně krásné. Katka
Předchozí