Pročítám se příspěvky a je mi z toho všeho nějak smutno. Co je v dnešním 21.století možné, jak se s našimi dětmi zachází.
Ale teď bych chtěla napsat svoji zkušenost s dětskou nemocnicí v Brně a to přímo z očního odd, kde jsem v listopadu 2006 s mým tehdy 3měsíčním synkem ležela několik dní. Plánovaně jsme do nemocnice nastupovali pro podezření hemangiomu na víčku oka. Tehdy malému museli dělat magnet.rezonanci v narkoze- při uspávání jsem automaticky byla přítomna. Výsledky a veškerá jiná vyšetření-o všem jsem byla dobře informována. Každé ráno přišla lékařka, která mi vše sdělila. Přesto, že jsem od porodu nemohla kojit, jsem byla bez problému jako rodič přijata. Na standartním pokoji jsem byla s malým sama. Problém bych ale viděla v tom, že na snídaně-oběd-večeře si maminky museli chodit mimo budovu nemocnice, což zabralo dost času. Proto jsem po prvním dni v nemocnici prohlásila, že si jídlo beru svoje, ať nemusím malého opouštět.
Vcelku sestřičky byli moc příjemné, O děti které tam byli bez maminek se pěkně starali. Jelikož ubytovna byla přeplněna, tak na pokoji nechali i maminku 4 leté holčičky.
Takže závěrem si nemůžu na oční odd. stěžovat. Ale obávám se, jak to funguje na interně, neboť tam máme tento týden nastupovat.
Máte někdo zkušenosti?
Díky předem a všem dětičkám přejeme zdraví
Katka + Davídek
Předchozí