| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dvě strany pohledu na jednu dětskou nemocnici

tak přidám svůj zážitek z teplické nemocnice.
S tříletým, synem jsme byli na chirirgii, protože se mu zanítil nehet úpalečku u nohy. počátku to vypadalo jako naprostá banalita. Mladý pan doktor, který syna vyšetřoval zničeho nic chytil malému nohu a nůžkami odstřihl veliký kus kůže, jakoby celý vnitřní "roh" palce. Ta bolest musela být hrozná. Synovi nohu zavázal a nám poradil ať hnis z rány čitíme zubním kartáčkem. Opravdu si nevymýšlím :)
Manžel i já si dodnes vyčítáme, že jsme tenkrát nezasáhli.
Rovnou odtamtud jsme jeli do Ústí n L., tam jsme jim popsali co se stalo. Pan doktor mi řekl, že pokud je to jen trochu možné tak dětem nechtějí působit zbytečnou bolest. Naznačil, že to co doktor v Teplicích udělal je naprost příšerné, za několik dnů synovi nohu operovali v narkoze. Trvalo to tak pět minut a já byla v pokoji vedle operačního sálku. V nemocnici jsem potom byla se synem na pokoji. Byla jsem ráda, že mi to umožnili, platila jsem tehdy myslím 250,-Kč za noc (už je to šest let). Těch operací jsme absolvovali ještě několik, protože se zánět stále vracel. Mám pocit, že kdyby nebylo toho neštastného zásahu v Teplicích, třeba by to tak dopadnput nemuselo, ale nevím. Ukončila to až zhruba hodinová operace spojená s plastikou palečku. Tenkrát byl na ústecké chirurgii docela pěkný hrací koutek, ale to bylo asi jediné co tam pro děti byli ochotni udělat. Sestřičky byly nepříjemné, cítila jsem přesně to co tu maminky psaly, byla jsem tam nevítaným hostem. Dávala jsem najevo, že mi vadí jak se tam absolutně nestarají o děti, které byly bez maminek. U nás na pokoji byla malinká asi rok a půl stará holčička, celé dny si jí nikdo nevšiml. Když jsme tam přišli byla celá uplakaná. Starala jsem se tam tedy o dvě děti.
Když čtu vaše příspěvky utvrdilo mě to ještě víc v tom, že bych své dítě v nemocnici samotné nenechala a to tomu staršímu bude už devět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.